ideer

The Sky is The Limit

Ute i skogen som omgir byen min møtte jeg en nederlender som lignet en virkelig utgave av Mr. Waldorf fra the Muppet show. Han var en sindig mann med hvit snurrebart og stor porsjon visdom. Ikke nok med å fortelle meg hvordan hjernen min fungert (!) men han delte også noen verdifulle erfaringer med meg.

9608_10152707732590352_1438407997_n

Da Mr. Waldorf var ungdom drømte han om å bli pilot. Under en nyttårsfeiring ble en rakett avfyrt like ved hodet
hans, hvilket resulterte i permanent nedsatt hørsel. Denne begrensninger ble et uovervinnelig hinder for pilotdrømmen. I motsetning til hva mange ville forventet lot han seg ikke stoppe av den grunn. Drømmen var å gi folk muligheten til å fly, og denne kreative mannen fant en annen metode for å oppnå sine ønsker. Mr. Waldorf  valgte istedet  å utdanne seg som psykolog, med spesialisering i å kurrere frykt. Mang en klient har overvunnet  flyskrekken med Mr. Waldorf, mens Mr. Waldorf selv presterte å overvinne sin egen sjebne.

Læringen er; når drømmen går i grus, er kunsten å tilpasse seg forholdene og kanskje få høyere valuta for pengene – ved å større utbytte enn å transportere businessmenn og charterferierende over Middelhavet, – men sprenge grenser med mennesker som vil innse at ikke engang «the sky is the limit».

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s