opplevelse

Treningskontraster

Trening kan ha mange former. Det kan ta plass svært ulike steder. Men selv på samme sted kan det se svært forskjellig ut. Til tross for at jeg helst tar meg en løpetur i fjellet, og kaller det «frisk luft» framfor «trening», så er nok også jeg en del av det tilsynelatende enorme flertallet som «trener». Men treningssenteret kan du få billig av meg!

Trening som tar deg langt bort

Trening som tar deg langt bort

Imidlertid klarte studenttreningssenteret å lokke meg til seg når de kunne tilby gratis yogatimer en gang i uken. Det betyr avspenning og enkle uttøyingsøvelser – simpel terapi for en strassa studentsjel. Det gir ro og positiv energi. Ukens program bestod blant annet av å gå så sakte som mulig. Gruppen på tyve fikk beskjed om å stå på rekke med et par meters mellomrom i en sirkel, lukke øynene og ta så rolige skritt som overhode mulig samtidig som vi sanset alt vi kunne. Vi forestilte oss av vi var i en lun skog. Sola skinte mellom de grønne bladene på trærne og noen ståler traff den lysningen der vi stod. Mens vi gikk der på den varme og uberørte mosen kunne vi kjenne duften av vår. Der stod vi da, i et par times tid, og når vi åpnet øynene hadde vi forflyttet oss halvannen centimeter.

Etter vår lille vandring i skogen la vi oss ned med tepper og puter og sank inn i kroppen vår. Da sovna halve klassen. Når vi våkna igjen kunne vi velte over på siden og fikk samtidig øye på joggerne på tredemølla utenfor yogarommet. De hadde visst ikke kommet av flekken de heller, men tror  de  hadde tatt av minst tre kilo hestepølsefett i samme tidsrom. Frisk luft, yoga-koma eller sprint – god tur!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s